Kokonaisvaltaista sähkösuunnittelua ja kotiautomaatiota Kouvolasta

Sähkötyöt ja niihin liittyvät oheispalvelut ovat erityisalaamme teollisten sähkötöiden ohella. Teemme sähkösuunnittelua ja kotiautomaatiota yrityksille sekä yksityisasiakkaille omakotitaloihin ja vapaa-ajan asuntoihin. Sähkötöiden ohessa toteutamme myös ammattitaidolla laaditun sähkösuunnitelman, joka takaa sähkötöiden turvallisuuden sekä töiden tehokkaan sujumisen. Palvelemme sähkösuunnittelussa ja sähköasennustöissä koko Etelä-Suomea ja eteläistä Itä-Suomea Kouvolan toimipisteestämme käsin.

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty

Onnistuneen, turvallisen sähkötyön takana on aina perusteellinen ja ammattitaitoisesti laadittu sähkösuunnitelma. Esimerkiksi omakotitaloa tai vapaa-ajan asuntoa rakennettaessa kattava sähkösuunnitelma kannattaa tilata samassa paketissa sähköasennusten kanssa. Tällöin työmäärä ja kustannukset vähenevät, sillä asennuksen suorittajan ei tarvitse tarkastaa suunnitelman toimivuutta asennuksen kannalta. Sähkösuunnittelussa tehtyjen ratkaisujen toimivuuden varmistaminen jää osaaviin käsiin, kun annat ammattilaistemme toteuttaa kaikki sähkötöihin liittyvät työvaiheet kerralla kuntoon.

 

Pienissäkin sähkötöissä suunnitelman tilaaminen kannattaa, koska hyvin tehty suunnitelma maksaa itsensä nopeasti takaisin säästetyssä työajassa ja vältetyissä virheissä.


Hyvä sähkö- tai kotiautomaatiosuunnitelma ottaa myös huomioon tulevaisuuden tarpeet. Sähköisten ratkaisujen on toimittava vuosikausien ajan, ja ne tulee toteuttaa niin, että muutosten tekeminen on mahdollista (ja edullista!) myös tulevaisuudessa.

 

Hyödynnämme Carlo Gavazzin Smart-House -kotiautomaatiojärjestelmää. Smart-House on turvallinen valinta, sillä asennettua järjestelmää voidaan laajentaa tulevaisuudessa. Nykyisillä komponenteilla voidaan korvata aiempien versioiden komponentteja.


Smart-Housella on yli 30-vuotinen historia. Suomeen Smart-House on rantautunut vuonna 2010, mutta muissa pohjoismaissa sitä on käytetty jo parikymmentä vuotta. Smart-Housen tekniikka on lähtöisin teollisuuden vastaavasta järjestelmästä, joten se on laadukas kokonaisuus.

Soita meille heti!

Tarvitseeko rakennusprojektisi viimeisen päälle tehtyä sähkösuunnittelua? Ota meihin yhteyttä, niin kartoitetaan tarpeesi ja aikataulutetaan työsi.

Yhteystiedot